Vergeten Fruit verwerkt de oogst tot (h)eerlijke producten als sap, moes, granola en andere lekkernijen

Een gedeelte van het geredde fruit wordt verwerkt tot producten. Vergeten Fruit is afhankelijk van de natuur en de oogst en dat maakt dat de producten elk jaar kunnen verschillen. Zo zijn er het ene jaar veel stoofperen en het andere jaar veel appels waar sap of moes van gemaakt wordt. De voorraad en samenstelling van de granola is daardoor ook telkens weer anders. Die verschilt van stukjes gedroogde appel kers of peer tot vijg, pruim of druif. Soms met walnoten, dan weer gemengd met hazelnoten.

Vergeten Fruit kiest ervoor geen suiker toe te voegen aan de producten (alleen honing bij hoge uitzondering). Flessen en potten worden gepasteuriseerd om daarmee de houdbaarheid te verlengen. De verpakkingen zijn klein om verspilling te voorkomen en bederf tegen te gaan.

Op de Evenementenkalender kun je zien waar en wanneer je de producten van Vergeten Fruit kunt kopen. Geen markt bij jou in de buurt en wil je toch iets bestellen? Dat kan zeker, neem even contact op.

Iets lekkers bij de koffie?

Wil je graag wat lekkers van Vergeten Fruit aanbieden tijdens een vergadering of bijeenkomst? Ook dat is mogelijk. Vergeten Fruit maakt vruchtentaartjes, -cake en andere lekkernijen op verzoek, neem gerust contact op, in overleg is heel veel mogelijk.

Met de verkoop van deze producten kan Vergeten Fruit haar activiteiten blijven voortzetten.

Sap

appel, appel-druif, appel-kers, peer
250 ml of 750 ml

Compote

appel, appel-peer
375 ml of 500 ml

Pruimendiksap

Pruimendiksap – 200 ml
Pruimen op diksap – 212 ml

Stoofperen

Stoofperen – 375 ml
Stoofperen op bessensap – 375 ml
12 hele stoofperen op bessensap

Granola

kers, vijg, pruim, druif, appel, peer
300 gr

Contact

Tel: 0649254035
E-mail: rosemarijn@vergetenfruit.nl
Of neem contact op via onderstaand formulier